Programma donderdag 24 mei

OCHTEND 11:00 - 13:30 uur

Gezellige ochtend met Conferencier PEER!

PEER, ooit begonnen bij Drenthe Plat, is humorist en zanger in het dialect. Zijn conferences zijn verhalend, uit het leven gegrepen met humor om de dingen van alle dag. Hij geeft u een kijkje in zijn leven. Zo gaat hij terug naar de jaren '50; toen de meester nog een meneer was, de veldwachter het gezag vertegenwoordigde en samen met de pastoor, dokter en de notaris tot de notabelen van het dorp behoorden. Ook komen vele typetjes voorbij met herkenbare streekhumor. Kijk voor meer informatie over Peer op www.peerentertainment.nl

De muziek wordt verzorgd door de One Man Band RUDOLF KUCO!! Rudolf zingt gezellige meezingliedjes en op verzoek zingt hij uw favoriete nummer!

LOCATIE: Feesttent evenemententerrein Feest4Daagse, tent open 10:45 uur

KAARTEN: Kaarten zijn 7,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij Warenhuis Ineke Lubbers in Barger-Oosterveld. Dit is inclusief: voorstelling PEER - 1 kop koffie/thee met lekkers -  Broodje Kroket - 2 consumpties!


  Kaarten zijn ook op donderdagmorgen aan de kassa nog verkrijgbaar!       


MIDDAG  14:30 - 16:30 uur

Activiteiten voor lagere schooljeugd met diverse spellen

& MEGA STOELENDANS!

Een super leuke middag voor de lager schooljeugd. Opgave en gedetailleerde informatie wordt via de scholen geregeld. Zit uw kind niet in Barger-Oosterveld op de lagere school maar wil uw kind wel graag meedoen? Neemt u dan contact op met Mellanie Wieringa: mellanie.wieringa007@gmail.com. Natuurlijk zijn vaders/moeders, opa's en oma's ook welkom om onder het genot van een kopje koffie/thee te komen kijken!!! 

LOCATIE: Evenemententerrein Feest4Daagse


AVOND 19:00 - 01:00 uur   

Jubileumvoorstelling Toneelvereniging Barger-Oosterveld!

De Toneelvereniging bestaat 100 jaar! En dat wordt gevierd met een speciale voorstelling! Op donderdag 24 mei met een extra feestelijk tintje want ook de Wethouder van Cultuur, Robert Kleine komt kijken. We hebben na afloop een spectaculaire verloting en DJ Ron Buurman komt om gezellig af te sluiten.

Klik HIER om op de Facebookpagina van de Toneelvereniging te kijken voor de laatste nieuwtjes!


LOCATIE: Feesttent Evenemententerrein Feest4Daagse. Tent open 18 uur!

KAARTEN: Kaarten zijn 10 euro per stuk en zijn verkrijgbaar bij Warenhuis Ineke Lubbers en Zalencentrum Melody. Dit is incl. kopje koffie/thee en wat lekkers. Kaarten kosten 's avonds aan de kassa 12,50 euro.