Programma zaterdag 26 mei

OCHTEND vanaf 09:30 uur

OOSTERVELDSE MARKT!

Vlooienmarkt, braderie, diverse standhouders met bloemen, sieraden, make up, brocante, streekproducten etc.

Tevens diverse activiteiten zoals:   Demonstraties dans van de dansmariekes van de Zeskante Steen en Streetdance groep DH Jumping!   Circus Carantelli met workshops en optredens   Ponyrijden draaimolen, springkussen, klimtoren, schminken, etc.

En uiteraard een gezellig terras met eten, drinken en muziek van Margaretha Kleine!Wil je ook op de markt staan?

Deelname is gratis!! Wil je een marktkraam? Dan kan; de kosten hiervoor zijn 20 euro. Geef je op via feest4daagseboveld@gmail.com


MIDDAG  14:30 - 16:00 uur

De grote Knock-Out Show!

Dit wil je niet missen! Dit is Ren je Rot, Pubquiz en Robinson in één spel! We beginnen met een hele grote groepmensen en stellen vragen. Slimme vragen, domme vragen, of gekke vragen over Barger-Oosterveld of het nieuws.... Of je krijgt muziekfragmenten te horen. Weet jij het antwoord en heb je het goed dan mag je blijven staan, heb je het fout dan ben je Knock-Out. De laatse die overblijft is de winnaar! En er is een super leuke prijs te winnen. Iedereen van 14-100 jaar mag meedoen. Meedoen is gratis!

Geef je op via: feest4daagseboveld@gmail.com

LOCATIE: evenemententerrein Feest4DaagseAVOND  19:00 - 01:00 uur

"De Bök d'rin!" met Bökkers In het voorprogramma de beste Rolling Stones coverband van Nederland GIMME SHELTER! De pre- en afterparty wordt verzorgd door DJ Ron Buurman!

LOCATIE: Feesttent evenemententerrein Feest4Daagse, tent open 19 uur.

KAARTEN: kaarten zijn 10 euro excl. servicekosten en zijn tm 21 mei verkrijgbaar bij warenhuis Ineke Lubbers, zalencentrum Melody, Cafe Crazy Times, die Twee Bouwcenter EN via eventics; klik op het internetadres om meteen je kaarten te kopen!  www.eventics.nl